Vrienden Cabauwse Molen logo
Even bijkomen in het zomerhuis
De hoogte trotseren
 

Donateurs en sponsoren

De Cabauwse Molen is een ANBI. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Bijdragen? Word Vriend

Voor een vrijwillige bijdrage van minimaal € 10 per jaar bent u vriend van de Cabauwse Molen. Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen, wordt u vriend. Met veel betrokken vrienden houden we graag de molen levend.

U kunt uw bijdrage overmaken op onze rekening bij de Rabobank, nummer NL98RABO0130023396 t.n.v. Stichting Vrienden van de Cabauwse Molen. Vervolgens zenden wij u jaarlijks een acceptgiro om uw betaling uit te voeren.

Als vriend informeren wij u twee keer per jaar via onze nieuwsbrief en nodigen wij u uit voor alle activiteiten.

Natuurlijk kunt u ook alle nieuwtjes volgen via onze facebookpagina.

Waar gebruiken wij uw donatie voor?

Alle inkomsten worden besteed aan de activiteiten en administratie van de Stichting Vrienden van de Cabauwse Molen. Maar vooral aan het behoud van de molen. Stichting Vrienden draagt hiervoor bijdragen af aan de eigenaar van het molencomplex Stichting De Utrechtse Molens, die een onderdeel vormt van Stichting Het Utrechts Landschap.

* verplicht veld

Sponsoren

Deze website is mede mogelijk gemaakt dankzij een donatie van Rabobank Utrechtse Waarden e.o.