Vrienden Cabauwse Molen logo
Even bijkomen in het zomerhuis
De hoogte trotseren
 

Donateurs en sponsoren

 

Bijdragen? Word Vriend

Voor een vrijwillige bijdrage van minimaal € 10 per jaar bent u vriend van de Cabauwse Molen. U wordt vriend door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Zo makkelijk is dat. Met veel betrokken vrienden houden we graag de molen levend.

Beschermerschap Utrechts Landschap

Als extraatje ontvangt u bij een donatie een gratis beschermerschap van het Utrechts Landschap. Bij een jaarlijkse donatie van €25,00 of meer is dit een doorlopend gratis beschermerschap. Indien uw donatie lager is dan €25,00 ontvangt u een tijdelijk beschermerschap voor de duur van 1 jaar. Dit stopt automatisch na afloop van het eerste jaar. Indien uw donatie minimaal €25,00 per jaar bedraagt, loopt het beschermerschap gewoon door na afloop van het eerste jaar, zolang u vriend blijft voor dit bedrag.

Als beschermer ontvangt u een beschermerspas, die u korting geeft bij excursies en speciale Beschermersactiviteiten. Daarnaast ontvangt u het magazine “Mijn Utrechts Landschap”. Dit magazine krijgt u ieder kwartaal.

Betaling

U kunt uw bijdrage overmaken op onze rekening bij de Rabobank, nummer NL98RABO0130023396 t.n.v. Stichting Vrienden van de Cabauwse Molen. Vervolgens zenden wij u jaarlijks een verzoek tot betaling van uw bijdrage.

Aftrekbaarheid

De Cabauwse Molen is een culturele ANBI. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Informatie

Als vriend informeren wij u via onze nieuwsbrief en nodigen wij u uit voor alle activiteiten. Natuurlijk kunt u ook alle nieuwtjes volgen via onze facebookpagina.

Waar gebruiken wij uw donatie voor?

Alle inkomsten worden besteed aan de activiteiten en administratie van de Stichting Vrienden van de Cabauwse Molen. Maar vooral aan het behoud van de molen. Stichting Vrienden draagt hiervoor bijdragen af aan de eigenaar van het molencomplex Stichting De Utrechtse Molens, die een onderdeel vormt van Stichting Het Utrechts Landschap.

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Het minimale bedrag om Vriend te worden bedraagt 10,– per jaar.
Voor een bedrag van 25,– per jaar of meer wordt u ook Beschermer van het Utrechts Landschap (zie hierboven).

* verplicht veld

Sponsoren

Deze website is mede mogelijk gemaakt dankzij een donatie van Rabobank Utrechtse Waarden e.o.