SNGL HDMRK
 
CNTNT

Dauwtrappen 2022

Op Hemelvaartsdag 26 mei 2022 is het weer zover. Eindelijk kunnen we de oude traditie van het dauwtrappen in ere herstellen, nadat Corona de afgelopen 2 jaren roet in het eten gooide.

We verzamelen om 6 uur bij de Cabauwse Molen en vertrekken daarvandaan voor een tocht van ca 10-12 kilometer door weilanden en over graskaden. We genieten van de  opkomende zon, de nevelslierten over de velden, de geuren en kleuren die zo vroeg heel intens zijn, spelende hazen, zingende vogels en alles wat dit polderland zo mooi maakt. 

Het meenemen van proviand en water voor onderweg is aan te bevelen, evenals stevige en waterdichte wandelschoenen of laarzen. Als afsluiting is er bij de molen koffie, thee en een lekkernij. Daarna is er voor geïnteresseerden volop gelegenheid om de molen te bezichtigen.

Het adres van de molen is Lopikerweg West 106, 3411 AT Lopik (Cabauw), de toegang is tussen nr. 101a en 102. Parkeren in het weiland, volg de instructies van de parkeerwachters.  Het is dan nog 10 minuutjes lopen naar de molen. Op de fiets kunt u doorrijden over het molenpad tot aan het gemaal.
Deelname is gratis.
Informatie: Piet de Vos, tel. 06-12530352 of Jan Dirk Schinkel, tel. 0348-552882. E-mail info@cabauwsemolen.nl

Allen hartelijk welkom!!!

FTR