HDMRK
 
PAGE
 

1 evenement

Deze evenementen worden de komende tijd georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Cabauwse Molen. Alle evenementen vinden plaats in, bij en vanaf de molen.

Buiten deze evenementen kunt u ook op andere dagen de molen bezoeken. Scholen kunnen zich aanmelden voor een rondleiding en uitleg, maar u kunt ook terecht voor uw familie-, vrienden- of bedrijfsuitje.

DSPL_VNMNTN


zaterdag 14 september 2024 tot en met zondag 15 september 2024

Open Monumentendag 2024

 

Op zaterdag 14 en zondag 15 september openen weer duizenden monumenten gratis hun deuren voor het grote publiek tijdens Open Monumentendag. het thema van de dagen in 2024 is ‘Routes, Netwerken en Verbindingen’. Een poldermolen is een belangrijke schakel in de verbindingen van de watergangen die de afwatering verzorgen.

Dus natuurlijk stellen wij de Cabauwse Molen op beide dagen open. Wij organiseren geen speciale activiteiten, de dagen gaan helemaal om het ervaren van de molen zelf en het hele molencomplex.

U kunt de molen zowel op zaterdag 14 als op zondag 15 september bezoeken van 11:00 – 16:00 uur.

Adres: Lopikerweg west 106, 3411 AT Lopik (ingang tussen 101a en 102).
Kom liefst op de fiets. Komt u toch met de auto dan kunt u parkeren in de parkeervakken aan de zijkant van het molenpad (voor het hek) of op het perceel oostelijk van het toegangspad naar de molen, naast Lopikerweg West 101a, Cabauw, zie route.
 
Deelname is gratis.

In Lopik wordt Open Monumentendag ieder jaar in een andere kern georganiseerd. Voor meer informatie kunt u de website van Kunst en Cultuur Lopik bezoeken: https://www.kunstencultuurlopik.nl/open-monumentendag/.

 

 
 
 
 
MN3
 
MN3
Agenda

zaterdag 14 9 2024
t/m zondag 15 9 2024

Open Monumentendag
 

Evenementenarchief

  Facebookpagina

FTR