HDMRK
 
PAGE
Het zomerhuis bij de Cabauwse molen
 

Vergaderruimte Zomerhuis

Het zomerhuis naast de Cabauwse Molen is ingericht als vergaderruimte. Voor vergaderingen, trainingen, workshops, teambuildingsbijeenkomsten, brainstormsessies, presentaties, een reünie, diner, borrel of lunch.

Op deze prachtige plek vergadert u met een weids uitzicht over de polders rondom. Koeien, vogels en hazen zijn de enige levende wezens in de verre omtrek. Prachtige luchten bij alle weersomstandigheden. De ontspannen plek en de inspiratie van het bezoek aan de molen, het voelen van de historie en de krachten van weleer, vormen de perfecte combinatie om je hoofd even leeg te maken en fris en ontspannen een vergadering in te gaan. Een goede basis voor nieuwe ideeën, meer concentratie en een beter resultaat.

Als u dat wilt, kan de molenaar u vertellen over de historie en werking van de molen en hem ook laten draaien. Een interessante en leerzame onderbreking van uw programma. Kijk hier voor meer informatie

U kunt uw bijeenkomst ook afwisselen met een wandeling of fietstocht in het mooie polderlandschap.

 • Koffie en thee staan voor u klaar. Voor andere versnaperingen kunt u zelf een cateraar regelen of doen wij dat voor u.
 • Wij kunnen ook voor een beamer, projectiescherm en flipovers (2) zorgen. Andere presentatiemiddelen kunt u zelf meenemen.
 • De tafels en stoelen kunnen in verschillende opstellingen worden geplaatst.
 • Het maximum aantal personen is 25. Het aantal personen wordt bepaald door de activiteit, de gewenste opstelling van het meubilair en de benodigde parkeerruimte (deze is beperkt, carpoolen is aanbevolen).

 

Kosten

U huurt het Zomerhuis bij de Cabauwse Molen per dag:

 • Voor particulieren en non-profit organisaties is de huur € 150 per dag.
 • Voor commerciële bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen is de huurprijs € 250 per dag.

Dit is inclusief koffie en thee, maar exclusief eventuele catering.

Reserveringaanvraagformulier vergaderruimte

  * verplicht veld

   
  MN3
   
  MN3

  Wilt u een vergadering plannen in het Zomerhuis? Als u het reserveringsformulier invult en verzendt, reageren wij daar zo snel mogelijk op. Als u eerst meer informatie wilt of een specifieke vraag heeft, stuur  dan een mail naar vergaderruimte@cabauwsemolen.nl.

    Facebookpagina

  FTR