HDMRK
 
PAGE
Dauwtrappers over bruggetje bij het gemaal
Wandelaars naderen Cabauwse Molen
Piet's fiets bij Cabauwse molen
 

Wandel- en fietsroutes

Veel mooie wandel- en fietsroutes in de buurt van de Cabauwse Molen voeren door het Groene Hart en prachtige stadjes als Schoonhoven, Haastrecht, Oudewater en Montfoort.

De Cabauwse Jacobsroute

Deze 15 kilometer lange route start in het dorp Cabauw en is geschikt als gezinswandeling. De wandeltocht loopt via de achterkade en het Kerkepad. De Cabauwse Jacobsroute strekt zich uit over een deel van Schoonhoven, Vlist en Polsbroek. U kunt deze route lopen via het wandelknooppuntensysteem. Route-informatie is beschikbaar op de routepagina van Recreatie Midden Nederland, een beschrijving vindt u via de ANWB, en op het Toproutenetwerk.

Molenroute Lopikerwaard

Deze auto-fietsroute van 60 km start bij molen De Windotter in IJsselstein en voert langs de Cabauwse Molen en molens De Bonrepas, De Bachtenaar in Haastrecht en De Valk in Montfoort. De routebeschrijving vindt u op molens.nl.

Fietsroute Molens rond Woerden en Schoonhoven (knooppunten route)

Deze fietsroute van 52 km begint in Woerden met als eerste molen de molen van Papekop en Diemerbroek. Zie voor de knooppunten de website fietsen.123.nl.

Ontdek & beleef mooi landelijk Lopik

Kijk voor alle recreatiemogelijkheden, uitjes, bezienswaardigheden, wandelingen, fietstochten, streekproducten, overnachtingen en evenementen op https://www.lopiknatuurlek.nl/.

 
MN3
 
FTR