SNGL HDMRK
 
CNTNT

Feestelijke heropening van de molen

Een bijzonder moment: De molen gaat weer draaien en malen!  Op 8 oktober 2021 stellen wij de Middelste Molen van Cabauw officieel opnieuw in werking, in een kleine formele bijeenkomst. Op zaterdag 9 oktober houden wij open huis.

De molen heeft ruim twee├źneenhalf jaar stil gestaan. Gedurende die tijd heeft een ingrijpende restauratie plaats gevonden van verschillende onderdelen van de molen, de potroeden en de watergang.
 
Alle buren, gulle sponsors, vrienden van de molen, trouwe ambassadeurs of vrijwilligers hebben een grote betrokkenheid bij deze bijzondere molen en hebben veel bijgedragen aan het mogelijk maken van de restauratie. Daarom vieren wij graag op zaterdag 9 oktober samen met hen dat de werkzaamheden succesvol zijn afgerond.
 
Wij houden zaterdag dan ook vanaf 12:00 tot ca 16:00 uur open huis, zodat iedereen kan zien hoe de molen erbij staat en kennis kan  nemen van het restauratiewerk.

Van harte welkom!

Adres: Lopikerweg west 106, 3411 AT Lopik (ingang tussen 101a en 102).
Kom liefst op de fiets. Komt u toch met de auto dan kunt u parkeren op het perceel oostelijk van het toegangspad naar de molen, naast Lopikerweg West 101a, Cabauw.

FTR