SNGL HDMRK
 
CNTNT

Indische kookworkshop bij de molen

Altijd al willen weten hoe je zelf loempia’s, soto ayam of atjar maakt? En zou je altijd al meer over de oorsprong van deze Indische gerechten willen weten? Dan is dit je kans! Geef je op voor een workshop Indische koken bij de molen.

Op zondag 26 juni organiseren activiteitencommissie Kubus uit Cabauw en Vrienden van de Cabauwse Molen namelijk een kookworkshop Indisch koken. Kubus heeft een ervaren en enthousiaste kok bereid gevonden om Indische gerechten op toegankelijke manier aan een diverse groep aan te leren. De workshop biedt plaats aan een selectief gezelschap van 15 kookliefhebbers. We hopen op een gevarieerde groep met diverse leeftijden en kookervaringen zodat het een onvergetelijke dag wordt.

Unieke locatie

De workshop zal gegeven worden bij de Cabauwse Molen, aan de Lopikerweg West 106 (ingang tussen 101a en 102) in Cabauw. Deze unieke locatie biedt een prachtig decor voor een culinaire en gezellige middag en avond.

Gasten

Je kookt die middag voor een select gezelschap, waarvoor jezelf drie personen mag uitnodigen die je graag in het zonnetje zou willen zetten. Deze personen betalen 25 euro voor het 3-gangen diner.

Opgeven

Ben je geïnteresseerd en zou je graag willen deelnemen? Geef je dan op voor 1 juni 2016 door het contactformulier van Kubus in te vullen met je naam, e-mailadres en telefoonnummer en vermeld daarbij ‘Kookworkshop molen’. In verband met de beperkte deelname-mogelijkheid maakt Kubus na 1 juni een selectie en worden de koks per mail op de hoogte gesteld.
Deelname aan de workshop kost 25 euro.

FTR