SNGL HDMRK
 
CNTNT

Startschot acties restauratie

Ook zo benieuwd wat er nu precies aan de hand is met de molen? Wat voor restauratie nodig is en hoe dat betaald moet gaan worden? Op zaterdag 30 maart 2019 gaan we alles uit de doeken doen.  Het belang van onze molen is zo groot, die willen we behouden en weer zien draaien!

Van harte welkom in de hooiberg van Boerderij Kromwijk, Lopikerweg west 88, 3411 AS Cabauw om 11:00 uur. De koffie staat klaar!

We geven dan ook op ludieke wijze het startschot voor de fondsenwervingsacties.
Voor de fondsenwerving  hebben we veel hulp nodig. Iedereen kan op zijn of haar manier een steentje bijdragen, door vriend te worden, te doneren, te komen helpen of zelf een actie te organiseren. Dit geldt evenzeer voor verenigingen en bedrijven. Ook scholen en kinderen kunnen in actie komen.

Wilt u helpen, een bijdrage doen of iets organiseren? Daar zijn we blij mee! Kom alsjeblieft zaterdag 30 maart even langs. Wij vertellen graag hoe dit kan werken en we kunnen dan direct samen met u kijken wat u kunt doen.

Het is fijn als u via de email even laten weten of u komt. We kunnen dan zorgen dat we genoeg stoelen en koffie klaar hebben staan. Wij zien u graag komen!

FTR